WE kunnen Bezig!!

De informatieavond is geweest,

Dank voor degenen die aanwezig waren!

We hebben plannen besproken, mooie samenwerkingen zijn gestart en we kunnen er volop tegenaan om onze mooie regio qua kunst en cultuur onder de aandacht te brengen.

Er is een presentatie gehouden.. Wil je deze nog ontvangen? Laat het maar weten!

Belangrijkste punten voor (N)U:

– Programma ontwikkelen/in orde maken.. Heb je een leuk idee? weet je nog niet wat, maar wil je brainstormen? Expositieruimte nodig? Materiaal nodig? Tof plan maar vergoeding nodig? Idee voor bijzondere samenwerkingen? Laat u horen! Graag voor 1 mei aanstande!

– We gaan een dubbele pagina in het Weekblad van Salland afnemen die verspreid word in week 22..  Heb je een leuk stuk(je) wat extra aandacht verdient? Laat het horen en stuur voor 1 mei(!) wat in.

– We zijn een creatief platform gestart om kunstenaars meer te verbinden met bedrijven uit de regio. Belangstelling om hierbij deel te nemen en aan te sluiten? Meer informatie nodig? Laat maar horen!

De komende tijd zullen wij voornamelijk bezig zijn met vergunning-aanvragen, kranten-artikelen, persberichten en plannen uitwerken om het geheel vorm te geven. We zullen hierbij veel in Raalte zijn dus altijd in voor een bakkie.

De zon is besteld, programma-onderdelen komen binnen. Laten we er wat moois van maken met zn allen!

Alle vragen, opmerkingen en aanmeldingen mailen naar: info@wakraalte.nl

Tot Snel!

 

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".